Pianodocent | Dirigent | Zang

Boeterepetiesje 2019 met Reconnected Voerendaal

Valkenswaard Volkoren 2019

Voor de 3e keer op rij neem ik met Zanggroep Switch uit Leende deel aan de 3e editie van Valkenswaard volkoren.We zingen om 14.00 uur bij Jo d’n Urste, om 15.30 uur bij (mooi op de statie) Du Commerce en om 16.30 uur bij Barcode/Guinnizz.
Wederom met Koen Vroemen aan de piano.

DooDubDah Zomerconcert met Zanggroep Novi Cantus

Concert met Reconnected in Neerbeek op zaterdag 15 juni 2019

Te gast op het zomerconcert van Gemengd koor Neerbeek.

Leerlingenconcert 14 juni 2019

Op vrijdagavond 14 juni organiseer ik een gratis toegankelijk pianoleerlingenconcert en expositie. Een afwisselend en gevarieerd concert door kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. Behalve de pianoleerlingen zal ook het aanstormend talent Ylka Kolken Acte de présence geven. Ylka is Singer-Songwriter en begeleidt zichzelf op gitaar. Ze zal een aantal van haar eigen nummers ten gehore gaan brengen waarin ze  jullie meeneemt in haar verhalen in de vorm van haar eigen geschreven nummers in het dialect.

Kunstenares Cindy Heldens zal met gebruikskeramiek exposeren tijdens deze avond.
Als kind was ik altijd al aan het boetseren. Het werken met klei had toen al mijn voorkeur. Klei is een heerlijk “aards” materiaal waarin ik mijn ideeën vorm kan geven. Draaien aan de draaischijf, kneden, rollen, gieten, Ik leg mijzelf geen beperkingen op en ga met plezier nieuwe technische uitdagingen aan. Ik maak o.a. bijzondere gebruikskeramiek om de ceremonies van alledag bijzonder te maken. Naast het maken van monumentale kunst naar eigen ontwerp, produceer ik kleinschalige collecties gebruikskeramiek. Bij elk nieuw werk/opdracht zoek ik naar vernieuwing en gebruik ik oude en hedendaagse technieken om tot het gewenst resultaat te komen. Het leven laat sporen na, zoals ook ik sporen nalaat in de klei! Een spoor is een weg naar iets bekends maar ook naar iets nieuws! Tegelijkertijd is het ook een achtergelaten spoor! www.cindyheldens.nl


Wees welkom op deze bijzondere avond in het Lakerhoes Kerkstraat 5 Ohé en Laak.
Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur.

 

 

Middelburg Volkoren 2 juni 2019 met Zanggroep Novi Cantus

Op zondag 2 juni ga ik Zanggroep Novi Cantus dirigeren tijdens Middelburg Volkoren. Een korenfestival waar maar liefs 164 koren uit heel Nederland, verdeeld over twee dagen zullen optreden. Door heel Middelburg zijn er verschillende podia..Wij gaan deze dag op 2 verschillende podia Acte de présence geven. We zullen een mooi en vooral gevarieerd programma zingen. De pianobegeleiding is in handen van Koen Vroemen.

“Viva la Vida” Spaanse avond met Reconnected op zaterdag 1 juni

 

Zangkoor Reconnected uit Voerendaal dirigeren tijdens deze Spaanse avond in het kader van Zomerfestival Voerendaal 2019!

Op deze avond kom je in Zomerse Sferen bij Grandcafé Klumme!
Een avond om samen met vrienden en familie het leven te vieren en te genieten van muziek, dans en lekker eten.
Vanaf 18.30 uur past Zangkoor Reconnected Voerendaal speciaal voor jou haar repertoire aan op het thema en swingt de pan uit.
Om 20.00 uur neemt het Flamenco Encuentros trio het over.
Grandcafé Klumme • Klimmenderstraat 8 • Klimmen • 18.30 uur • entree gratis •

Concert met Corde et Animo

Het was een geweldige avond. Een mooi concert met Carla Maffioletti (zang), Nele Jaenen (viool) Corde et Animo o.l.v. Jeanny Vergoossen en de Wiejerdzangers o.l.v. Piet Volders met onze zoon Koen aan de piano. Heerlijk kunnen musiceren met fijne musici. Begeleiden is een mooi vak!!!

Piano Recital door onze zoon Koen Vroemen

Korenfestival ‘t Perron Heeze 14 april 2019

Zondagmiddag 14 april neem ik met Zanggroep Switch uit Leende deel aan het korenfestival te Heeze.
We worden aan de piano begeleid door Koen Vroemen. Er nemen in totaal 8 koren deel aan dit festival.
Het begint om 13.00 uur. Wij zingen om 16.15 uur.