Pianodocent | Dirigent | Zang

Leerlingenconcert 14 juni 2019

Op vrijdagavond 14 juni organiseer ik een gratis toegankelijk pianoleerlingenconcert en expositie. Een afwisselend en gevarieerd concert door kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. Behalve de pianoleerlingen zal ook het aanstormend talent Ylka Kolken Acte de présence geven. Ylka is Singer-Songwriter en begeleidt zichzelf op gitaar. Ze zal een aantal van haar eigen nummers ten gehore gaan brengen waarin ze  jullie meeneemt in haar verhalen in de vorm van haar eigen geschreven nummers in het dialect.

Kunstenares Cindy Heldens zal met gebruikskeramiek exposeren tijdens deze avond.
Als kind was ik altijd al aan het boetseren. Het werken met klei had toen al mijn voorkeur. Klei is een heerlijk “aards” materiaal waarin ik mijn ideeën vorm kan geven. Draaien aan de draaischijf, kneden, rollen, gieten, Ik leg mijzelf geen beperkingen op en ga met plezier nieuwe technische uitdagingen aan. Ik maak o.a. bijzondere gebruikskeramiek om de ceremonies van alledag bijzonder te maken. Naast het maken van monumentale kunst naar eigen ontwerp, produceer ik kleinschalige collecties gebruikskeramiek. Bij elk nieuw werk/opdracht zoek ik naar vernieuwing en gebruik ik oude en hedendaagse technieken om tot het gewenst resultaat te komen. Het leven laat sporen na, zoals ook ik sporen nalaat in de klei! Een spoor is een weg naar iets bekends maar ook naar iets nieuws! Tegelijkertijd is het ook een achtergelaten spoor! www.cindyheldens.nl


Wees welkom op deze bijzondere avond in het Lakerhoes Kerkstraat 5 Ohé en Laak.
Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur.

 

 

Sorry, comments are closed for this post.