Pianodocent | Dirigent | Zang

Music Movie Night 25 mei 2024

Reconnected wil zich regelmatig vernieuwen en staat open voor originele, muzikale initiatieven. Op zaterdag 25 mei 2024 organiseren ze hun jaarlijkse voorjaarsconcert, maar anders dan anders. Tijdens dit ‘Music Movie Night’-concert, o.l.v. Peggy Smeets, doorkruisen ze in drie blokken de twintigste eeuw muzikaal op filmgebied en brengen een scala aan liedjes ten gehore. Van Pink Panther tot James Bond, van Casablanca tot de Lion King. Aanstekelijke liedjes die u vast en zeker graag nog een keer hoort. 

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje in het Royal Theater Heerlen / Filmhuis De Spiegel in Heerlen! Het is een concert voor jong en oud en samen met de fragmenten uit de verschillende films op het doek achter de muzikanten, een ware beleving. De presentatie is in handen van Rob Mennen. Het concert is in samenwerking met het Blazersensemble Zuiderwind, professionele musici uit Belgisch en Nederlands Limburg die tevens actief zijn in diverse orkesten en academies. Zij kleuren, onder andere, die avond de stomme zwart-wit film Cops uit 1922 met Buster Keaton muzikaal in. Houd de website en Facebookpagina van het koor in de gaten voor Sneak Previews. Want zoals Shrek het zingt is het koor een ‘Believer’ waardoor u er vast en zeker bij wilt zijn!

Tickets zijn verkrijgbaar via Filmhuis de Spiegel: https://tickets.filmhuisdespiegel.nl/shop/tickets-new.php?showid=4751

Sorry, comments are closed for this post.