Pianodocent | Dirigent | Zang

Zangvereniging Reconnected Voerendaal

Reconnected is een enthousiast en gezellig gemengd koor voor jong en oud met een verrassend repertoire.
De van oorsprong uit Heerlen afkomstige vereniging heeft zich in 2002 in Voerendaal gevestigd en staat sinds oktober 2005 onder muzikale leiding van Peggy Smeets. 

De begeleiding aan de piano wordt verzorgd door Annemie Sluijsmans-Meens. Waar veel verenigingen problemen hebben met een teruglopend ledenaantal, heeft Reconnected de afgelopen jaren een groei doorgemaakt. Tijdens de repetities gaan hard werken en gezelligheid hand in hand. De sfeer binnen de vereniging zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en op een ontspannen maar toch serieuze manier met muziek bezig kan zijn. Het inmiddels 41 leden tellende koor is trots op hetgeen ze allemaal heeft bereikt. Het verrassende, moderne repertoire valt bij het publiek in goede aarde en staat telkens weer garant voor geslaagde uitvoeringen.

Jaarlijks organiseert Reconnected het voorjaarsconcert “La Primavera” dat wordt gehouden in de Borenburg te Voerendaal. Ook nemen ze elk jaar samen met alle muziekverenigingen die in de Borenburg repeteren deel aan de “Boete Repetiesje”. Verder neemt Reconnected jaarlijks deel aan diverse (Kerst-)concerten.

Voor meer informatie: www.reconnectedvoerendaal.nl