Pianodocent | Dirigent | Zang

Boeterepetiesje Reconnected

Leerlingenconcert 7 juli 2023

Vrijdag 7 juli 2023 om 19.00 uur organiseer ik weer een pianoleerlingenconcert met expositie. Er wordt solo gespeeld, quatre-mains en muziek voor 2 piano’s. Uiteraard wordt er weer op verschillende niveaus en door jong en oud gemusiceerd. Aan variatie zal het niet ontbreken.

De exposie wordt verzorgd door Catharina (schilderijen) en Willem (keramiek) van Ameijde uit Maasbracht.

Wees welkom! Inloop vanaf 18.30 uur. Lakerhoes, Kerkstraat 5 Ohé en Laak.

Openingsconcert van Gemengd Koor Benoe Geulle

Na een klein jaar repeteren (sinds september 2022) met een geheel nieuw koor, is het dan bijna zover. Op zaterdag 1 juli 2023 geef ik met Benoe het eerste concert, de Benoeverture. We hebben een zeer gevarieerd programma samengesteld en zingen in verschillende stijlen en talen, zoals Engels, Duits, Spaans en Frans. In ons repertoire zitten rustige luisternummers, maar ook lekkere pittige stukken. Filmmuziek, musical, pop en liedjes met een knipoog. In de korte tijd die we bezig zijn heb ik geprobeerd voor zoveel mogelijk variatie te zorgen, zodat er voor de zangers, maar zeker ook voor het publiek iets bijzit wat aanspreekt en waar men enthousiast van wordt. Het koor wordt begeleidt door Koen Vroemen.

We zijn erg blij met de medewerking van Blazersensemble “Blow” o.l.v. Loek Paulissen, waar we ook gezamenlijke werken mee gaan uitvoeren. De presentatie is in handen van presentator/entertainer en pianist Rob Mennen.
Ook met Rob gaan we iets leuks samen doen. Laat je verassen en zorg dat het niet aan je neus voorbij gaat!
Het wordt een fantastische en zeer gevarieerde avond. Zie ook de fb pagina van Benoe.

Zomerconcert 2023 Novi Cantus

‘t Passieverhaol in concert 10 & 11 juni 2023

Na het grote succes van ‘t Passieverhaol 2022, winnaar van de Cultuurprijs Echt-Susteren, presenteert Stichting Tiba opnieuw twee geweldige voorstellingen. Opnieuw staat de geweldige cast garant voor een fantastisch evenement, deze keer in de sfeervolle Sint Johannes de Doper kerk te Nieuwstadt. Natuurlijk live begeleid door de huisband en het Passie koor. Ik ben zeer verheugd dat ik weer gevraagd ben voor de muzikale leiding. Het was weer een fantastische periode van fijne repetities met afzonderlijk het koor, cast en de solisten en meer richting uitvoeringen de gezamenlijke repetities met ook de band en de geluidstechnici erbij. Het was weer een feest om met deze geweldige mensen te mogen samenwerken.

13 mei 2023 La Primavera

Het was een gezellige avond met mooie muziek en een internationaal karakter. Het was erg bijzonder om voor de eerste keer de Wiejerdzangers o.l.v. onze eigen zoon te mogen begeleiden. Voor de eerste keer waren de rollen ook eens omgedraaid.

H. Mis met Novi Cantus

Op 7 mei 2023 heb ik met Zanggroep Novi Cantus de Jubileummis van Amici Insulae en het Streekmuseum Stevensweert opgeluisterd in de kerk van Ohé en Laak. Aan het orgel Koen Vroemen. we hadden een mooi programma samengesteld voor deze feestelijke gelegenheid. De reacties van het publiek waren geweldig. We hebben er zelf ook enorm van genoten.

Oranjeconcert te Venray met Novi Cantus

Maasgouw Zingt 2023

Zondag 23 april neem ik met Zanggroep Novi Cantus deel aan Maasgouw zingt. We zingen om 14.00 uur in Beegden, om 15.30 uur in Maasbracht-Beek en om 17.00 uur in Heel. Koen Vroemen zal de pianobegeleiding voor zijn rekening nemen. Om 20.00 uur is er een slotconcert (samenzang) met alle koren samen in Don Bosco te Heel.

Repetitie en Concertreis Reconnected naar Monschau

Zaterdag en zondag 15 en 16 april ben ik met Reconnected naar Monschau in Duitsland geweest. Anderhalve dag flink gerepeteerd, met als afsluiting een mooi concert in de AuKirche te Monschau.
Een weekend van hard werken, maar ook veel gezelligheid!